Cookies

  1. Caravan Centrum Pardubice s.r.o., se sídlem Stéblová 65, 533 45, IČ 28847032, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek. Cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu firmy.

  2. Údaje, které provozovatel takto získá, mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, případně dalším poskytovatelům zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, zejména provozovatelům služeb a platforem Google.com. Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány zejména prostřednictvím služby Google Analytics, provozovanou společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

  3. Vezměte, prosím, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – společnost výmaz provede, pokud není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy společnosti
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Na těchto webových stránkách shromažďujeme následující soubory cookies:

Typ Název Účel Expirace
cookies třetích stran Google Analytics Získání statistických informací Dle nastavení prohlížeče, popř. do odstranění